Nieuws
Workshop ‘van kop tot staart’ bij BBQ valley
De ultieme barbecue ervaring met Duroc
Venlo / Tegelen – Afgelopen zondag werd er bij BBQ Valley in Venlo een inspirerende workshop georganiseerd met het Heyde Hoeve Duroc varken in de hoofdrol.
Slager Rudy Heinen uit Tegelen beende een Heyde Hoeve Duroc varken in zijn geheel uit en liet alle delen tussen kop en staart van het dier de revue passeren. Passie voor het ambacht en de kunst van de vierkantsverwaarding werden goed uitgelegd. Rudy is een echte liefhebber van het Heyde Hoeve Duroc varken, lekker stevig vlees met het vet op juiste plek. Ideaal om mee te barbecueën.
Ondertussen was topkok Sid Visser druk in de weer om de deelnemers de fijne kneepjes bij te brengen van het bereiden van het vlees op drie kamado’s: direct grillen en indirect grillen op zowel hoge als lage temperatuur. Ribroast met tomahawks, spiesjes van procureur, burned ends, een vlecht van buikspek, natuurlijk pulled pork en ook heerlijke gedroogde ham. Het was niet alleen leerzaam maar ook echt genieten van het vlees en culinaire barbecue-recepten. Pure barbecue beleving, laat de zomer maar komen!






Meer nieuws
Klasse Vlees uit Leiden gaat voor Heyde Hoeve
Leiden – In het fraaie winkelcentrum “De Kopermolen” in de Merenwijk in Leiden is de...
Slagerij ‘t Smitje uit Alkmaar kiest voor Heyde Hoeve
Alkmaar – Stap binnen bij Ambachtelijke Slagerij ’t Smitje en je weet het meteen, we...
Smaakpanel waardeert Heyde Hoeve vlees
’s Hertogenbosch – Studenten van HAS Green Academy in Den Bosch hebben sensorisch onderzoek uitgevoerd...