Ouderwets lekker recept

Heyde Hoeve gedroogde Ham
Broodstengels met gedroogde Heyde Hoeve gedroogde ham. Heerlijk en super simpel!
Het kan als appetizer, borrelhapje of voorgerecht. Pure smaak met een Italiaanse twist: Broodstengels of zoals je wilt “soepstengels” met plakjes gedroogde ham die ingesmeerd zijn met pesto. Maar eigenlijk zonder pesto nog lekkerder!
Ingredienten
- Mooi plakken gedroogde Heyde Hoeve Duroc ham. Hoeveelheid naar eigen inzicht
- Groente pesto
- Soepstengels

Maak het met
duroc gedroogde ham!
Bereiding
Stap 1
Bestrijk de plakken gedroogde rauwe ham in met een beetje (theelepeltje) pesto.
Stap 2
Bestrijk de plakken gedroogde rauwe ham in met een beetje (theelepeltje) pesto.
Stap 3
Sluit je ogen, neem een hap en geniet!