Gegrilde tomahawk in knoflookboter

Barbecue recept Gegrilde tomahawk in knoflookboter   Een smakelijk recept met onze Pork Tomahawk! Grill and Smoke by Paul ging aan de slag met twee tomahawks van ons Duroc vlees. Hij maakte deze malse bereiding met een boterzachte knoflook marinade en een pikante rub.  Ingredienten Duroc Tomahawk of ribroast. Grootte naar eigen wens. 2 pakjes…

Lees meer

Mexicaanse Carnitas
Boston Butt

Barbecue recept Mexicaanse Carnitas Boston Butt Wil jij aan de slag met een mooie Boston Butt van Heyde Hoeve? Probeer dit fantastische recept voor Mexicaanse Carnitas van BBQnoeier. Met zijn barbecue ervaring als eigenaar van Nomad Fire Co. weet hij als geen ander om te gaan met Low and Slow bereidingen.   De Boston Butt…

Lees meer

Langzaam gegaarde buikspek taco’s

Barbecue recept Langzaam gegaarde buikspek taco’s De Mexicaanse keuken staat bekend om haar levendige smaken, rijke tradities en het gebruik van eenvoudige ingrediënten die samen iets buitengewoons creëren. Deze langzaam gegaarde buikspek taco’s van @martijn.engel.1 uit Enschede zijn daar een perfect voorbeeld van. Ga aan de slag met dit frisse gerecht met onze Duroc buikspek…

Lees meer

Jalapeño-popper Grilled Cheese Sandwich

Barbecue recept Jalapeño-popper Grilled Cheese Sandwich Wanneer wij denken aan vuur, rook en robuuste smaken, dan staat Jord Althuizen met Smoky Goodness zonder twijfel bovenaan onze lijst. In zijn “Book of Bacon” neemt Jord je mee in de wereld van bacon. Ontdek alles over bacon, van begin tot eind: van de verschillende grondstoffen (zoals buikspek, lende, schouder…

Lees meer

Mano Zaal

Ambassadeur Mano Zaal Captain en pitmaster van BBQ+ Mano Zaal, captain en pitmaster van het Belgische topteam BBQ+, is een toonaangevende figuur in de Europese barbecuewereld. Onder zijn leiding won het team indrukwekkende titels, waaronder Europees Kampioen BBQ 2023 en Internationaal Team van het Jaar (KCBS). Met zijn verfijnde stijl en scherpe keuzes — zoals…

Lees meer

Jord Althuizen

Ambassadeur Jord Althuizen Barbecue kenner van Smokey Goodness Jord Althuizen is al jaren een ware ambassadeur van Heyde Hoeve en haar sublieme varkensvlees. Niet voor niets besteedde Jord in zijn boek ‘Smokey Goodness, BBQ Feast on Fire’ een compleet hoofdstuk aan de samenwerking met Heyde Hoeve en Tiny Schepers. Jord Althuizen: “Kwaliteit is superbelangrijk, daarom…

Lees meer

Jolanda Kwint

Ambassadeurs Jolanda Kwint Team Captain van The BBQ Ranch Jolanda Kwint is een ware krachtpatser in de Nederlandse barbecuewereld. Als team captain van The BBQ Ranch leidt ze haar team met passie en precisie naar indrukwekkende resultaten op internationale KCBS-wedstrijden, waar ze met het Heyde Hoeve Duroc al meerdere prijzen in de wacht wist te…

Lees meer

Heyde Hoeve gedroogde Ham

Ouderwets lekker recept Heyde Hoeve gedroogde Ham Broodstengels met gedroogde Heyde Hoeve gedroogde ham. Heerlijk en super simpel! Het kan als appetizer, borrelhapje of voorgerecht. Pure smaak met een Italiaanse twist: Broodstengels of zoals je wilt “soepstengels” met plakjes gedroogde ham die ingesmeerd zijn met pesto. Maar eigenlijk zonder pesto nog lekkerder! Ingredienten Mooi plakken…

Lees meer

Pork Rack met basilicum pesto

Barbecue recept Pork Rack met basilicum pesto Heerlijk recept van Miss BBQ Quint van de BBQ Ranch in Echteld De Lente is begonnen! Tijd om lekker aan de slag te gaan met een mooi stuk Heyde Hoeve Duroc. Door het intramusculaire vet in het vlees is het heerlijk mals en sappig. Jolanda Kwint experimenteerde op…

Lees meer