Partners

Partners

ONZE PARTNERS

Samen met onze partners zorgen wij voor een transparante, betrouwbare keten. We werken nauw samen met voerleveranciers, grossiers, producenten en slagers. Betrokken partners op wie wij trots zijn!

Onze grossiers

Hems Vlees, onze grossier voor Zuid-Nederland
Leverancier van een compleet assortiment kwaliteitsvlees en vleesproducten.
www.hems.nl

Den Houdijker Vlees, onze grossier voor het midden van het land
Leverancier van kwaliteitsvlees en ambachtelijke vleeswaren.
www.denhoudijker.nl

G. van Dalen’s Vleescentrale, onze grossier voor Noord-Holland
Leverancier van kwaliteitsvlees met eigen worstmakerij.
www.gvandalen.nl

Geertsen Vlees BV, zelfstandig opererend vleesverwerking- en verpakkingsbedrijf.
Geertsen Vlees verzorgt het proportioneren, verpakken en distribueren van vers voorverpakt vlees en levert naast supermarkten en slagerijen ook aan de vleesverwerkende industrie.
www.geertsen.nl

Van Olphen Viande Select, vleesleverancier voor horeca, catering en zorginstellingen in de zuidelijke provincies (Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland en Noord-Limburg).
www.olphen.nl

De Koning Vlees, vleesleverancier voor de horeca en maaltijdindustrie.
Levert vlees en vleesproducten op recept en op maat.
www.dekoningvlees.nl

Horecaslager van der Heijden, kwalitatieve producent en leverancier van vlees-halffabricaten voor de grootkeuken.
Het vleesbedrijf is gespecialiseerd in het op order en receptuur produceren van vleesproducten. Kernactiviteiten zijn, portioneren van diversen runds, (Heyde Hoeve) varkens , lams, kalfs- en kippenvlees en wild en gevogelte.
www.horecaslager.nl

Onze producenten

Vleesrokerij & Zouterij Ad Reinders
Leverancier van vleeswaren, met ambacht en passie voor zouten en vleesroken. Specialiteiten van ons Heyde Hoeve varken: Boerenplaatham, Coppa en droge worsten.
www.vleesrokerij.nl

Kraak-Vers
Leverancier van ambachtelijke vleeswaren en kaas voor horeca, catering en zorg. Onder het label Kraak-Vers met Oorsprong worden de allerlekkerste ambachtelijke vleeswaren gemaakt van ons Heyde Hoeve varken.
www.kraakvers.nl

Houben Worstenbrood
Leverancier van ambachtelijk worstenbrood met Heyde Hoeve varkensgehakt. Door gepassioneerde, gepensioneerde bakkers met de hand gerold in eigen bakkerij.
www.houbenworstenbrood.nl

Olijck
Charcuterie en andere heerlijckheden uit eigen worstenmakerij, gevestigd in Haarlem. Volgens ambachtelijke receptuur gemaakt met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten.
www.olijck.nl

First Class Bakery
Leverancier van gevulde broodjes van uitstekende kwaliteit. Met Heyde Hoeve varkensgehakt produceren zij saucijzenbrood en worstenbrood mét Heyde Hoeve label.
www.firstclassbakery.nl

Madame Paté
Inge Janson ofwel Madame Paté, verkoopt diverse heerlijke patés gemaakt van het Heyde Hoeve varken. Gemaakt door haar vader, slager Janson uit Heusden. Zijn passionele vakmanschap en klassiek ambachtelijke receptuur zijn de basis van Madame Paté.
www.madamepate.nl

+ There are no comments

Add yours