Over ons

Over ons

HET VERHAAL
ONZE HISTORIE
Boerderij de Heyde Hoeve staat in het dorpje Gerwen, gemeente Nuenen. Het dorp is gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch. De boerderij ligt op de landerijen die vroeger behoorden tot Priorij Hooidonk. Een klooster van de reguliere kanunnikessen van Augustinus, nabij de Nederwettense buurtschap Hooidonk. Het klooster heeft bestaan van 1146-1648. De boerderij stamt uit 1553 en heeft een lange historie met een verscheidenheid aan bewoners. Op de kaart van 1836 is te zien dat de omgeving van de Heihoef (later werd dat Heyde Hoeve) er nog heel anders uitzag.

 

Op de akkers van de Heyde Hoeve heeft ook Vincent van Gogh vrijwel zeker rondgezworven. Deze wereldberoemde schilder leefde en werkte in Nuenen in de periode 1883/1885. Vond hij hier zijn inspiratie voor zijn schilderijen van het boerenleven? Als u in onze omgeving een wandeling in de natuur maakt proeft u nog altijd de sfeer van toen! Sinds 1955 is de boerderij in handen van de familie Schepers. In de oude boerderij hielden ze koeien en varkens. Mien en Karel kregen 5 kinderen. Zoon Tiny nam het bedrijf over van zijn ouders en specialiseerde zich in de varkens. Hij is de huidige eigenaar en renoveerde de oude stallen en de boerderij. De Heyde Hoeve is de bakermat van samenwerking Heyde Hoeve. Een samenwerking van varkensboeren met aandacht en zorg voor het dier en behoud van de natuurlijke omgeving.
Onze Boeren

Onze Boeren

EVEN VOORSTELLEN
ONZE BOEREN!

Tiny Schepers
Tiny is een ambitieuze ondernemer op de Heyde Hoeve in Nuenen en is tevens oprichter van het samenwerkingsverband tussen boeren. De boerderij is inmiddels 63 jaar in het bezit van de familie! Neem een kijkje bij onze zichtlocatie bij de Rullen 15 in Nuenen!

“Bij varkensvlees draait het om smaak en kwaliteit, transparantie en vertrouwen!”

Ad Donkers
Ad is een van de eerste deelnemers van het samenwerkingsverband van Heyde Hoeve. Een deel van de varkens die geboren worden op de hoofdlocatie van Heyde Hoeve, gaan vervolgens naar deze gepassioneerde boer, waar ze verder opgroeien tot ze klaar zijn voor de volgende schakel in de keten. Neem een kijk op de zichtlocatie bij de Stad van Gerwen in Nuenen!

“Met veel plezier zorg ik voor mijn varkens en zet ik me in voor natuurbehoud in mijn omgeving!”

Joost van de Pas
Joost van der Pas is 28 jaar oud (de jongste varkenshouder binnen de Heyde Hoeve) en varkenshouder in Heeswijk-Dinther. Samen met zijn beide ouders runt hij vol passie een varkensbedrijf met zeugen en vleesvarkens. Neem gerust een kijkje bij de boerderij aan de Vorstenbosseweg 10a!

“Samen hebben we één missie; het allerlekkerste varkensvlees leveren met de best mogelijke zorg voor het dier en de omgeving!”

Henk Verdonschot
Henk is samen met zijn vrouw en twee dochters woonachtig in Maarheeze, waar hun varkensbedrijf met zeugen en biggen gevestigd is. In Sterksel hebben zij een vleesvarkensbedrijf. Met passie runt hij al jarenlang het bedrijf dat hij in 1993 van zijn ouders heeft overgenomen. Vanaf de zomer 2018 zal de zichtstal klaar zijn. Kom dan gerust eens kijken!

“We willen de consument laten zien dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!”

Onze medewerkers

Onze medewerkers

HET TEAM
OP KANTOOR
Enthousiast en gedreven en altijd bereid om u te helpen.

Mariëtte Jansen
Verantwoordelijk voor administratie. Mariëtte is de linker- en rechterhand van onze directie.

Moniek Priems
Verantwoordelijk voor administratie.

 

 

HET TEAM
IN DE STAL

Deze vakmensen hebben een belangrijke functie binnen Heyde Hoeve.
Het verzorgen van de zeugen en biggen! Dit doen ze met veel liefde en passie.

TER UITBREIDING VAN ONS TEAM ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN
Commercieel medewerker buitendienst
Als commercieel medewerker buitendienst weet je met jouw passie en trots slagers te overtuigen van ons succes- en smaakvol vleesconcept. Jesolliciteren werkt fulltime aan het behalen van de commerciële doelstellingen en het opbouwen en onderhouden van relaties.

profiel

Met jouw proactivieit, creativiteit en inlevingsvermogen weet
je slagers te enthousiasmeren voor ons vleesconcept. Je bent in staat om het verhaal van varken naar smaakvol vlees over te brengen op slagers. Je hebt affiniteit met de agrarische sector, vlees en food en maakt gemakkelijk contact. Je denkt in kansen en mogelijkheden en hebt de discipline om
zelfstandig te werken en afspraken na te komen.

Ben jij de enthousiaste, creatieve en initiatiefrijke collega die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie naar ons toe! Voor meer informatie over de functie, neem contact op met Marie-Louise Raats op telefoonnummer 040 299 08 89 of 06 553 643 77.

Soort dienstverband: Voltijd

Eva

Marijn

Rick