Over ons

Over ons

HET VERHAAL
ONZE HISTORIE
Boerderij de Heyde Hoeve staat in het dorpje Gerwen, gemeente Nuenen. Het dorp is gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch. De boerderij ligt op de landerijen die vroeger behoorden tot Priorij Hooidonk. Een klooster van de reguliere kanunnikessen van Augustinus, nabij de Nederwettense buurtschap Hooidonk. Het klooster heeft bestaan van 1146-1648. De boerderij stamt uit 1553 en heeft een lange historie met een verscheidenheid aan bewoners. Op de kaart van 1836 is te zien dat de omgeving van de Heihoef (later werd dat Heyde Hoeve) er nog heel anders uitzag.

 

Op de akkers van de Heyde Hoeve heeft ook Vincent van Gogh vrijwel zeker rondgezworven. Deze wereldberoemde schilder leefde en werkte in Nuenen in de periode 1883/1885. Vond hij hier zijn inspiratie voor zijn schilderijen van het boerenleven? Als u in onze omgeving een wandeling in de natuur maakt proeft u nog altijd de sfeer van toen! Sinds 1955 is de boerderij in handen van de familie Schepers. In de oude boerderij hielden ze koeien en varkens. Mien en Karel kregen 5 kinderen. Zoon Tiny nam het bedrijf over van zijn ouders en specialiseerde zich in de varkens. Hij is de huidige eigenaar en renoveerde de oude stallen en de boerderij. De Heyde Hoeve is de bakermat van coöperatie Heyde Hoeve. Een coöperatie met varkensboeren met aandacht en zorg voor het dier en behoud van de natuurlijke omgeving.
Onze Boeren

Onze Boeren

EVEN VOORSTELLEN
ONZE BOEREN!
Varkenshouderij de Heydehoeve krijgt uit handen van gedeputeerde Yves de Boer de agropluim uitgereikt.

Tiny Schepers
varkenshouder & ondernemer op de Heyde Hoeve in Nuenen.

“Bij varkensvlees draait het om smaak en kwaliteit, transparantie en vertrouwen”

Bert Rijnen
innovatieve boer uit Oirschot. Sterk in duurzaam varkenshouden en betrokken bij zijn omgeving.

“Ik sta voor verantwoord, diervriendelijk én duurzaam geproduceerd vlees”

BertWeb
AdWeb

Ad Donkers
Boer met passie voor varkens en zorg voor de omgeving.

“Met veel plezier zorg ik voor mijn varkens en zet ik me in voor natuurbehoud in mijn omgeving”

Onze medewerkers

Onze medewerkers

HET TEAM
OP KANTOOR
Enthousiast en gedreven en altijd bereid om u te helpen:

Mariëtte Jansen
Verantwoordelijk voor administratie. Mariëtte is de linker- en rechterhand van onze directie.

Varkenshouderij de Heydehoeve krijgt uit handen van gedeputeerde Yves de Boer de agropluim uitgereikt.

Petra van Beek
Receptie, communicatie, relatiebeheer en marketing. Petra is een duizendpoot en staat voor iedereen klaar.

 

TER UITBREIDING VAN ONS TEAM ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN
Commercieel medewerker buitendienst
Als commercieel medewerker buitendienst weet je met jouw passie en trots slagers te overtuigen van ons succes- en smaakvol vleesconcept. Jesolliciteren werkt fulltime aan het behalen van de commerciële doelstellingen en het opbouwen en onderhouden van relaties.

profiel

Met jouw proactivieit, creativiteit en inlevingsvermogen weet
je slagers te enthousiasmeren voor ons vleesconcept. Je bent in staat om het verhaal van varken naar smaakvol vlees over te brengen op slagers. Je hebt affiniteit met de agrarische sector, vlees en food en maakt gemakkelijk contact. Je denkt in kansen en mogelijkheden en hebt de discipline om
zelfstandig te werken en afspraken na te komen.

Ben jij de enthousiaste, creatieve en initiatiefrijke collega die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie naar ons toe! Voor meer informatie over de functie, neem contact op met Marie-Louise Raats op telefoonnummer 040 299 08 89 of 06 553 643 77.

Soort dienstverband: Voltijd