Nieuws

Bij Heyde Hoeve gebeurt altijd iets. Van nieuwe samenwerkingen met slagers tot verhalen van de boerderij – we delen graag wat ons bezighoudt. Je leest hier het laatste nieuws uit de stal, uit de slagerij en van de eettafel. Ontdek hoe we samen werken aan smaak, duurzaamheid en vakmanschap.

Tiny Schepers in de lijst Food100

OKTOBER – 2017  Het voedselsysteem van nu is niet goed genoeg voor de 21ste eeuw….

Lees meer

OOKWORST: het beste van twee werelden

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Gerwen, 19 april 2017 – Minder vlees eten is beter voor de gezondheid en…

Lees meer

Kunstproject LUCY

In het najaar van 2015 startte FoodLabPeel, een traject van ontmoetingen en samenwerking tussen intensieve…

Lees meer

Heyde Hoeve Duroc varken opgenomen in de Schijf van Croy

De restaurants van ‘De Smaak van Croy’ serveren met liefde, diervriendelijke producten aan hun gasten….

Lees meer

De lekkerste saté van Nederland!

Calvé ging op zoek naar de lekkerste saté van Nederland. Op 5 oktober werd in…

Lees meer

Southern Dutch BBQ wint de 2nd Ruhrpott BBQ!!!

SEPTEMBER 2015 Tom Raes, Dorine van Geffen en Martijn Jacobs hebben afgelopen weekend de titel…

Lees meer

Ouderwets
lekkere
recepten

Wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met ons heerlijke Duroc varkensvlees wil je hier ook thuis mee aan de slag. Bekijk onze recepten en geniet van 'de smaak van vrüger'.