Nieuws

Bij Heyde Hoeve gebeurt altijd iets. Van nieuwe samenwerkingen met slagers tot verhalen van de boerderij – we delen graag wat ons bezighoudt. Je leest hier het laatste nieuws uit de stal, uit de slagerij en van de eettafel. Ontdek hoe we samen werken aan smaak, duurzaamheid en vakmanschap.

Heyde Hoeve pakt prominente prijzen

Vier maal Goud en een Prix D’Honneur Gerwen – Bij de vakwedstrijd van de Confrérie…

Lees meer

De lekkerste gourmet schotels maakt u met Heyde Hoeve varkensvlees! 

De decembermaand komt er weer aan en dit jaar zullen we de gezelligheid vooral binnen…

Lees meer

GOUD VOOR DE ROOKWORST VAN KEURSLAGERIJ KOPPENS

Heyde Hoeve trots op Thomas Koppens! Arnhem – Tijdens de 46e editie van de slagersvakwedstrijd…

Lees meer

Een heerlijke nieuwe Original van Heyde Hoeve: het Herfst Bumke. Benieuwd naar dit product? Donderdag…

Lees meer

Dick van Schip uit Utrecht benoemd tot ambassadeur van Heyde Hoeve

Keurslager Dick van Schip, uithangbord vanaf het begin    Utrecht – Slager Dick van Schip…

Lees meer

John van Woesik, een ambassadeur van “formaat”

Ammerzoden – Slager John van Woesik, de eigenaar van Traiteurslager Aarts is donderdag 2 juli…

Lees meer

Ouderwets
lekkere
recepten

Wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met ons heerlijke Duroc varkensvlees wil je hier ook thuis mee aan de slag. Bekijk onze recepten en geniet van 'de smaak van vrüger'.