Nieuws

Nieuws

SIAL Paris 2018

Een lekker stuk vlees op SIAL! Sial Paris is de grootste foodvakbeurs ter wereld. Chefs, restauranthouders en inkopers uit de foodservicebranche komen elke twee jaar naar de Sial om nieuwe producten en trends te ontdekken. Van zondag 21 tot en met donderdag 25 oktober kunt u Heyde Hoeve vinden op stand nummer GL209. Stuur nu een mail naar info@heydehoeve.nl..

Gastvrij Rotterdam 2018

Bezoek ons op Gastvrij Rotterdam 2018! Van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2018 vindt Gastvrij Rotterdam plaats. Gastvrij Rotterdam is dé horecabeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en biedt aan bijna 13.000 ondernemers en managers uit de branche een hoogstaand gastronomisch platform met een compleet aanbod en diensten voor de eigen bedrijfsvoering. Heyde Hoeve zal..

Vers Inspiratie Platform 2018

Een lekker stuk vlees op de VIP! Op maandag 19 en dinsdag 20 maart 2018 vindt in Houten de vierde editie Vers Inspiratie Platform (VIP) plaats. Ook dit jaar vindt er weer een exclusief programma voor de Keurslagers plaats. De plek waar versspecialisten elkaar ontmoeten en inspiratie komen opdoen en vooral heerlijke producten kunnen proeven...

TAVOLA 2018

Ontdek de Smaak van Vrüger op onze stand! Heyde Hoeve staat dit jaar op Tavola 2018. Deze vakbeurs onderscheidt zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks. Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten. Tavola is één van de mooiste, meest..

Vacature – ENTHOUSIASTE FOODTRUCK-STER (M/V)

Enthousiaste foodtruck-ster (M/V) Wat wij zoeken Een ondernemende foodie met passie voor varkens en vlees! Kijk jij met open blik naar trends en ontwikkelingen in food? Raak je geïnspireerd door bijzondere plekken, authentieke producten en de mensen die je onderweg ontmoet? Kun jij zorgen voor de ultieme Heyde Hoeve beleving waarbij gasten genieten van Heyde..

Vacature – SALES/CONCEPTMANAGER MET PASSIE VOOR VLEES

Sales/conceptmanager met passie voor vlees Welke gedreven sales/conceptmanager wil op onze prachtige locatie in het landelijke Gerwen (gemeente Nuenen) aan de slag en bouwt samen met ons commercieel team aan de toekomst van Heihoef? Ambitie Als sales/conceptmanager is het je uitdaging om ervoor te zorgen dat de verkoop- en distributiedoelstellingen in binnen- en buitenland van..

Tiny Schepers in de lijst Food100

OKTOBER – 2017  Het voedselsysteem van nu is niet goed genoeg voor de 21ste eeuw. De epidemie van obesitas, aantasting van biodiversiteit, industrialisering van de landbouw, verminderd dierenwelzijn, voedselanalfabetisme en klimaatopwarming zijn de ongewenste gevolgen van een groeiende wereldbevolking en de noodzaak deze goedkoop te voeden. Deze race to the bottom in food moet gekeerd..

OOKWORST: het beste van twee werelden

Gerwen, 19 april 2017 – Minder vlees eten is beter voor de gezondheid en beter voor het milieu (bron RIVM). Vanuit deze gedachte hebben drie Brabantse bedrijven, cateraar VITAM, de Heyde Hoeve en de Dutch Quinoa Group, het beste van twee werelden gecreëerd: Ookworst. De worst bevat minder maar smaakvoller vlees (70%), beschikt over meer..

Kunstproject LUCY

In het najaar van 2015 startte FoodLabPeel, een traject van ontmoetingen en samenwerking tussen intensieve veehouders uit de Peelregio in Brabant en creatieve ondernemers. De Peelregio in Brabant staat bekend om haar intensieve veehouderij, een sector waar de afgelopen jaren grote maatschappelijke vragen spelen. Vijf veehouders hebben hun vragen voorgelegd aan een creatief ondernemer en..

Heyde Hoeve Duroc varken opgenomen in de Schijf van Croy

De restaurants van ‘De Smaak van Croy’ serveren met liefde, diervriendelijke producten aan hun gasten. Deze producten worden weergegeven op de Schijf van Croy. Het Heyde Hoeve Duroc varken hoort daar ook bij! Vanaf nu kan iedereen dagelijks de (h)eerlijke gerechten van het Heyde Hoeve Duroc varken proeven bij de restaurants van ‘De Smaak van Croy’…

De lekkerste saté van Nederland!

Calvé ging op zoek naar de lekkerste saté van Nederland. Op 5 oktober werd in de Kookfabriek in Amsterdam de wedstrijd gehouden waar de lekkerste gerechten geproefd en beoordeeld werden door de vakjury, onder leiding van Michelinsterren chef Erik van Loo, Niels van den Berg (Kokswereld/ Rungis), Albert van Rheede (Sanadome) en Pascal van Loon (Unilever..

Southern Dutch BBQ wint de 2nd Ruhrpott BBQ!!!

SEPTEMBER 2015 Tom Raes, Dorine van Geffen en Martijn Jacobs hebben afgelopen weekend de titel GRAND CHAMPION op hun naam geschreven tijdens de grootste wedstrijd van Europa, gehouden in Gelsenkirchen (Duitsland). Ze wonnen het van maar liefst 67 teams uit heel Europa én Amerika. Super trots zijn wij dat het Heyde Hoeve varken onderdeel is..

Heyde Hoeve wint Agrofoodpluim!

MEI 2015 – Varkenshouderij Heyde Hoeve uit Nuenen ontving woensdag 20 mei de Agrofoodpluim uit handen van gedeputeerde Yves de Boer. De Agrofoodpluim is een aanmoedigingsprijs van de provincie Noord-Brabant voor ondernemers die zich onderscheiden in innovatie en/of verduurzaming binnen de agrofoodsector. De Heyde Hoeve kreeg de prijs vanwege een gerichte, duurzame samenwerkingsaanpak met smaakvol,..

Beste varken van Nederland

OKTOBER 2012 – Het Heyde Hoeve varken is gekozen tot het meest duurzame en lekkerste varken van Nederland. De wedstrijd werd georganiseerd door Foodlog.nl en Urgenda. Een smaakjury met culinair journalist Jeroen Thijssen (Trouw), Robert Jeurissen (restaurant Coco Pazzo in Houten) en Johan van Uden (slagerij Chateaubriand in Heemstede) koos uit de meest innovatieve inzendingen de..

Stoofvlees van mama’s oma’s

Recept van Ellen van Helmond – 3e prijs Moederdag receptenwedstrijd mei ’17                                                                                          ..

Mama’s sambal goreng uit Makassar

Recept van Astrid Maagdenberg – 2e prijs Moederdag receptenwedstrijd mei ’17                                                                                          ..

Normandische varkenshaas

Recept van mevrouw Zorge- Jaspers – 1e prijs Moederdag receptenwedstrijd                                                                                          ..

Italiaanse bonenstoofpot met saucijsjes

Ingrediënten Voor de soffrito: 100 gram wortel in kleine blokjes 100 gram bleekselderij in kleine blokjes 100 gram ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt Olijfolie Zout en versgemalen peper Voor de tomatensaus: De soffrito 1 rode peper, fijngehakt (met zaadjes als je van pittig houdt!) 2 blikken tomatenblokjes van goede kwaliteit En verder: 2 blikken..

Terrine van Heyde Hoeve varken met rauwkost van asperges en peterselie olie

Recept: Evert Thielen (Patron /Chef de cuisine) van de Gertruda Hoeve Recept voor 10 personen. Ingrediënten: 2 kilo Heyde Hoeve varkensnek 3 teentjes knoflook 1 blaadje laurier 1 bosje peterselie 23 gram gelatine Zout en versgemalen peper 10 stuks asperges rauw en geschild Voorbereiding: Snijd de nek in plakken van ongeveer 1,5 cm dik Pekel..

+ There are no comments

Add yours