Nieuws

Bij Heyde Hoeve gebeurt altijd iets. Van nieuwe samenwerkingen met slagers tot verhalen van de boerderij – we delen graag wat ons bezighoudt. Je leest hier het laatste nieuws uit de stal, uit de slagerij en van de eettafel. Ontdek hoe we samen werken aan smaak, duurzaamheid en vakmanschap.

Klasse Vlees uit Leiden gaat voor Heyde Hoeve

Leiden – In het fraaie winkelcentrum “De Kopermolen” in de Merenwijk in Leiden is de ruime winkel van Jan van Schaik te vinden. Naast speciaalzaken en enkele supermarkten valt zijn winkel en logo goed op. Zijn slagerij heet KLASSE Vlees en dat is dan meteen wat je terugvindt in de toonbank.

Lees meer

Slagerij ‘t Smitje uit Alkmaar kiest voor Heyde Hoeve

Alkmaar – Stap binnen bij Ambachtelijke Slagerij ’t Smitje en je weet het meteen, we hebben hier te maken met een echt familiebedrijf. Hier zwaaien John en Fiona Smit de scepter terwijl dochter Gwen het echtpaar ondersteund.

Lees meer

Smaakpanel waardeert Heyde Hoeve vlees

’s Hertogenbosch – Studenten van HAS Green Academy in Den Bosch hebben sensorisch onderzoek uitgevoerd naar de smaak en eetkwaliteit van varkensvlees. Hierbij is het vlees van het Heyde Hoeve Duroc varken…

Lees meer

Paulownia bomen op de Heyde Hoeve

Wij werken actief aan een volhoudbare voedselketen. Een van onze recente initiatieven is de aanplant van 500 Paulownia bomen naast onze boerderij…

Lees meer

Workshop ‘van kop tot staart’ bij BBQ valley

Nieuws De ultieme barbecue ervaring met Duroc Venlo / Tegelen – Afgelopen zondag werd er…

Lees meer

Keurslager Overloon opent deuren

Overloon – Maak even een praatje met Raimon en Mieke Basten en je weet het meteen,…

Lees meer

Ouderwets
lekkere
recepten

Wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met ons heerlijke Duroc varkensvlees wil je hier ook thuis mee aan de slag. Bekijk onze recepten en geniet van 'de smaak van vrüger'.