Mini broodjes met Krokante speklapjes


Mini broodjes met Krokante speklapjes
Print Friendly, PDF & Email

Recept van Yvonne van der Putten

Ingrediënten

Dunne lapjes buikspek zonder zwoerd, vraag de slager deze met de snijmachine te snijden, ongeveer 3 mm dik.
Marinade: 100 ml ketchup, 50 ml sojasaus, 1 eetlepel bruine suiker
Saus; 100 ml yoghurt, 1 eetlepel mayonaise, 1 teentje knoflook, ½ bosje bladpeterselie, zwarte peper, zee zout
Mini broodjes

Bereidingswijze

Bestrijk de speklapjes met de marinade, leg ze los van elkaar in een ovenschaal.
Bak de lapjes ca 15 minuten op 180 graden. Zet de stand van de oven op 200 graden en boven grill, indien mogelijk, bak de lapjes zolang totdat ze lekker krokant zijn.
Doe alle ingrediënten voor de saus in de foodprocessor, voeg peper en zout toe naar smaak

Bestrijk beide helften van de broodjes met de saus, leg de plakjes spek op het broodje

Allergenen:

    

 

Smakelijk eten!

 

+ There are no comments

Add yours