Nieuws

Kooksessie tijdens Dutch Pork Expo een groot succes!

Tijdens de Dutch Pork Expo in Hardenberg op 16 en 17 oktober 2024 hebben wij meegewerkt aan een aantal inspirerende en informatieve kookworkshops die werden verzorgd door TV kok Ramon Brugman. Binnen drie kwartier werden Heyde Hoeve Duroc middels uitgebeend, werd uitleg gegeven over het sublieme Heyde Hoeve Duroc vlees en circulaire varkenshouderij, waarna topkok Ramon Brugman een heerlijk menu bereidde. De belangstellen konden hier volop van proeven. Tijdens de workshop gaf Ramon kooktips en een aantal smakelijke menu-suggesties voor de komende feestdagen. 

De gerechten die werden bereid waren Heyde Hoeve porchetta met een compote van rode ui en als hoofdgerecht orzo met Heyde Hoeve Duroc secreto. Recepten van het menu zijn te vinden op onze website en op de website van Binnenstebuiten van kro.ncrv

IMG_8327-Verbeterd-NR

Meer nieuws

Klasse Vlees uit Leiden gaat voor Heyde Hoeve

Leiden – In het fraaie winkelcentrum “De Kopermolen” in de Merenwijk in Leiden is de...

Lees meer

Slagerij ‘t Smitje uit Alkmaar kiest voor Heyde Hoeve

Alkmaar – Stap binnen bij Ambachtelijke Slagerij ’t Smitje en je weet het meteen, we...

Lees meer

Smaakpanel waardeert Heyde Hoeve vlees

’s Hertogenbosch – Studenten van HAS Green Academy in Den Bosch hebben sensorisch onderzoek uitgevoerd...

Lees meer