Vacature – SALES/CONCEPTMANAGER MET PASSIE VOOR VLEES


Vacature – SALES/CONCEPTMANAGER MET PASSIE VOOR VLEES
Print Friendly, PDF & Email

Sales/conceptmanager met passie voor vlees

Welke gedreven sales/conceptmanager wil op onze prachtige locatie in het landelijke Gerwen (gemeente Nuenen) aan de slag en bouwt samen met
ons commercieel team aan de toekomst van Heihoef?

Ambitie
Als sales/conceptmanager is het je uitdaging om ervoor te zorgen dat de verkoop- en distributiedoelstellingen in binnen- en buitenland van de onder Heihoef vallende merken (Heyde Hoeve – Hoevenaer) behaald worden.

Plaats in de organisatie 
De sales/conceptmanager legt direct verantwoording af aan Tiny Schepers, boer en initiatiefnemer van Heihoef. Hij/zij maakt deel uit van het managementteam, bestaande uit de sales/conceptmanager, farmingmanager en directeur. De sales/conceptmanager geeft leiding aan enkele medewerkers.

Profiel 
Je hebt een duidelijke visie op de voedselproductie en snapt dat we voor een uitdaging staan in de varkenshouderij. Jij weet met jouw enthousiasme de (varkens)vleesketen in beweging te brengen door verdere uitrol van onze concepten. Je hebt je commerciële sporen bij voorkeur verdiend in de vleessector. Ervaring is belangrijker dan opleiding. Jij hebt leiderschapskwaliteiten en samenwerken is je tweede natuur. Conceptdenken is je niet vreemd en uiteraard ben je communicatief vaardig in Nederlands en Engels.

Wij bieden een uitdagende functie met groeimogelijkheden voor de toekomst. Ben jij de geschikte kandidaat om samen met ons te bouwen aan een duurzame wereld voor de varkenshouderij? Stuur je cv en motivatie naar mariette@heydehoeve.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tiny Schepers via +31 40 299 08 89.