Hill Billy Night op de boerderij van de Heyde Hoeve


Hill Billy Night op de boerderij van de Heyde Hoeve
Print Friendly, PDF & Email

Nuenen, woensdag 9 november ’16 – de boerderij van de Heyde Hoeve werd voor één avond omgetoverd tot een heuse Hill Billy saloon. Hooi, cowboyhoeden, spijkerslaan, Moonshine, BBQ en live muziek van de band King Size Trio zorgden voor een bijzondere avond!

Al viel het niet mee om onze slagers naar de Heyde Hoeve te krijgen. Vooral voor slagers in Midden- en Noord-Nederland is Nuenen niet naast de deur. Daarbij de drukte van de dag opgeteld, was het voor een aantal slagers een hele uitdaging om van de partij te zijn. Toch beloofden velen te komen en sloot Slagerij Laurijssen (Alphen) zelfs een uur eerder zijn winkel om samen met zijn personeel onze kant op te komen.

Met nog verschillende afmeldingen op de dag zelf, hielden wij (in alle eerlijkheid) ons hart vast over de opkomst. Maar onze bezorgdheid was gelukkig onterecht! Al snel betrad de ene na de andere slager onze saloon. Ook de boeren en medewerkers van de Heyde Hoeve, de Heyde Hoeve grossiers Hems, Den Houdijker Vlees en Schep van Ginkel waren van de partij. Dit zorgde voor een gezellig en gemêleerd gezelschap. Ontzettend leuk om elkaar op deze manier te ontmoeten en elkaar van een andere kant te leren kennen. Bij deze willen we graag iedereen bedanken voor de komst maar vooral ook voor de gezelligheid! Wat ons betreft was het zeker een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is. Daarbij hopende dat de slagers die er dit jaar niet bij konden zijn, we deze volgende jaar wel mogen verwelkomen!

+ There are no comments

Add yours