Nieuws

Experimenteren IN de winter MET SOUTHERN DUTCH

Onze Europees Kampioen BBQ (KCBS 2021) Tom Raes heeft nog een mooie tip voor de koude wintermaanden: Barbecueën kan het hele jaar door.

In de winter is het heerlijk om langzaam te barbecueën met bijvoorbeeld een mooie Heyde Hoeve Duroc-varkensschouder. Bij barbecueën in de winter leg je andere smaakaccenten. Je kunt dan lekker variëren met warme, hartige smaken.” Een verrassend advies van Tom: experimenteren met de Dutch Oven. Koken op een oeroude wijze, met een gietijzeren pan op een open vuur. Hier kun je de lekkerste stoofpotjes in maken.“ Het is super lekker om dat eens uit te proberen. Bijvoorbeeld met wangetjes of schenkelvlees dat heel goed langzaam te garen is. Maar ook buikspek of procureur kan prima en kan bijna niet mislukken.” 

Een verrassend advies van Tom: experimenteren met de Dutch Oven.” Aldus Tom

Wil je meer barbecue inspiratie of lekkere recepten volg dan Tom & Dorien van Southern Dutch op Facebook of Instagram.

Wil je weten waar Heyde Hoeve vlees verkrijgbaar is? Kijk dan even bij onze verkooppunten.

southern dutch winter barbecue

Meer nieuws

Klasse Vlees uit Leiden gaat voor Heyde Hoeve

Leiden – In het fraaie winkelcentrum “De Kopermolen” in de Merenwijk in Leiden is de...

Lees meer

Slagerij ‘t Smitje uit Alkmaar kiest voor Heyde Hoeve

Alkmaar – Stap binnen bij Ambachtelijke Slagerij ’t Smitje en je weet het meteen, we...

Lees meer

Smaakpanel waardeert Heyde Hoeve vlees

’s Hertogenbosch – Studenten van HAS Green Academy in Den Bosch hebben sensorisch onderzoek uitgevoerd...

Lees meer