Nieuws

Betere gezondheid geeft beter vlees

Afgelopen januari stond Roy Janssen in Stal & Akker. Hij vertelde over Heyde Hoeve en het project Optimaliseren Diergezondheid Varkenshouderij:

Door meer samenwerking en meer communicatie, werkt Heyde Hoeve aan het optimaliseren van de vleeskwaliteit van de varkens. Bij Heyde Hoeve werken acht varkenshouders nauw samen met dierenartsen en voervoorlichters. Samen doen zij mee aan het project Optimaliseren Diergezondheid Varkenshouderij.

 

Ben jij benieuwd naar het hele artikel? Lees het hier.

 

Bron vermelding: Afbeelding gemaakt door Stal & Akker.

1STA_1STA-PI2_200118_1-17-01

Meer nieuws

Klasse Vlees uit Leiden gaat voor Heyde Hoeve

Leiden – In het fraaie winkelcentrum “De Kopermolen” in de Merenwijk in Leiden is de...

Lees meer

Slagerij ‘t Smitje uit Alkmaar kiest voor Heyde Hoeve

Alkmaar – Stap binnen bij Ambachtelijke Slagerij ’t Smitje en je weet het meteen, we...

Lees meer

Smaakpanel waardeert Heyde Hoeve vlees

’s Hertogenbosch – Studenten van HAS Green Academy in Den Bosch hebben sensorisch onderzoek uitgevoerd...

Lees meer