BBQ

BBQ

BBQ EXPERIENCE
BARBECUE MASTERCLASS
Heyde Hoeve varkensvlees is uitermate geschikt voor Low & Slow bereidingen op de BBQ. Het vlees blijft mals en sappig tijdens het langzaam garen boven de smeulende houtskool. Op de Heyde Hoeve ondergaat u een ware BBQ-experience tijdens één van de masterclasses die regelmatig plaatsvinden op de boerderij in Nuenen. Amerikaanse BBQ is een echte trend! Met liefde voor open vuur en goed vlees creëren onze ambassadeurs uit de barbecuewereld authentieke Amerikaanse BBQ gerechten. Op officiële BBQ wedstrijden van de KCBS (Kansas City Barbecue Society) strijden zij o.a. om de titel ‘Grand Champion KCBS’. Daarnaast zijn ze regelmatig op de Heyde Hoeve te vinden voor catering van een event of voor het geven van een masterclass Low & Slow BBQ!
Onze ambassadeurs

Jord Althuizen, world champion hole hog! Smokey Goodness, evenement en partycateraar, gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. The Rough Kitchen in de Foodhallen in Amsterdam. Southern Dutch BBQ.

Tom Raes, Grand Champion Rurhpot BBQ (Europa’s grootste BBQ-wedstrijd), catering & masterclasses. BBQ Serial Grillaz, Huddie Lee Stokes, catering & masterclasses BBQ.

Maarten en Leontien de Jong, Big Green Egg specialisten, KCBS BBQ wedstrijd, ervaren BBQ specialisten, verzorgen van demonstraties en workshops.

De mogelijkheden van authentiek BBQ- en zijn eindeloos!

Tijdens een Masterclass komen alle facetten van Low & Slow BBQ aan de orde. Geweldige smaken ontstaan door de verschillende gerechten op lage temperatuur langzaam te laten garen. Tijdens de Masterclass leer je verschillende kooktechnieken toe te passen. Je gaat naar huis met een hoop kennis en inspiratie waarmee je zelf aan de slag kunt (op welke BBQ dan ook)! Kijk onderstaand naar de beschikbare workshops.

Heyde Hoeve Big Green Egg workshop
Leer alles over de Big Green Egg, van aansteken tot onderhoud. Je gaat zelf aan de slag met deze fantastische BBQ en leert gebruik te maken van verschillende technieken.

Heyde Hoeve Low & Slow BBQ
Tijdens de Masterclass Low & Slow BBQ leer je verschillende kooktechnieken zoals slow cooking, grillen en smoken op houtskool. Onderwerpen als roken, kerntemperatuur en gaarheid, marineren, glacen, aflakken, rub etc. komen aan de orde.

Heyde Hoeve Surf & Turf
Tijdens deze masterclass ga je aan de gang met vis, schaal en schelpdieren zoals kreeft en scheermesjes. Dit in combinatie met Heyde Hoeve vlees maakt er een unieke surf en turf beleving van op de Big Green Egg. Naast de surf en turf komen er verschillende kook technieken aanbod met de Big Green Egg en maken we gebruik van de Dutch Oven om een mooi stoof potje te maken. Uiteraard maak je ook een dessert en gaan we verder in op het gebruik van rookhout en het roken van producten. LET OP! voor deze masterclass is enige kook en bbq ervaring gewenst.

Altijd al meer willen weten over de mogelijkheden op BBQ- gebied?

Kom samen met vrienden, familie of collega’s naar de Heyde Hoeve voor een Masterclass. Leer de fijne kneepjes van slow cooking, grillen en smoken op houtskool.

Schrijf je in op één van onderstaande data en laat je verrassen door de geheimen, recepten en tips van één van onze ambassadeurs en geniet van diverse heerlijke gerechten!

De kosten voor deze masterclass zijn €69,- incl. BBQ buffet en 4 consumpties.

Schrijf je hier in en laat je verrassen door de geheimen, recepten en tips van onze Masterclasses.

Workshop* Ambassadeur Datum Prijs
Heyde Hoeve Big Green Egg workshop Maarten & Leontien 26/08/18

13:00 u – 17:00 u

€69,-
Heyde Hoeve Big Green Egg workshop Maarten & Leontien 30/09/18

13:00 u – 17:00 u

€69,-
Heyde Hoeve Surf & Turf workshop Maarten & Leontien 14/10/18

12:30 – 18:00 u

€85,-

* De workshop gaat door indien er voldoende aanmeldingen zijn

 

 

+ There are no comments

Add yours