BBQ

BBQ

BBQ EXPERIENCE
BARBECUE MASTERCLASS
Heyde Hoeve varkensvlees is uitermate geschikt voor low & slow bereidingen op de BBQ. Het vlees blijft mals en sappig tijdens het langzaam garen boven de smeulende houtskool. Op de Heyde Hoeve ondergaat u een ware BBQ-experience tijdens één van de masterclasses die regelmatig plaatsvinden op de boerderij in Nuenen. Amerikaanse BBQ is een echte trend! Met liefde voor open vuur en goed vlees creëren onze ambassadeurs uit de barbecuewereld authentieke Amerikaanse BBQ gerechten. Op officiële BBQ wedstrijden van de KCBS (Kansas City Barbecue Society) strijden zij o.a. om de titel ‘Grand Champion KCBS’. Daarnaast zijn ze regelmatig op de Heyde Hoeve te vinden voor catering van een event of voor het geven van een masterclass low & slow BBQ!
Onze ambassadeurs

Jord Althuizen, world champion hole hog! Smokey Goodness, evenement en partycateraar, gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. The Rough Kitchen in de Foodhallen in Amsterdam. Southern Dutch BBQ.

Tom Raes, Grand Champion Rurhpot BBQ (Europa’s grootste BBQ-wedstrijd), catering & masterclasses. BBQ Serial Grillaz, Huddie Lee Stokes, catering & masterclasses BBQ.

Altijd al meer willen weten over de mogelijkheden op BBQ-gebied?

Kom samen met vrienden, familie of collega’s naar de Heyde Hoeve voor een privé masterclass of workshop bbq. Leer de fijne kneepjes van slow cooking, grillen en smoken op houtskool. Wij bieden u graag een masterclass op maat aan. Informeer naar onze mogelijkheden.

De mogelijkheden van authentiek BBQ-en zijn eindeloos!

Tijdens een 4 uur durende Masterclass komen alle facetten van Low & Slow BBQ aan de orde. Geweldige smaken ontstaan door de verschillende gerechten op lage temperatuur langzaam te laten garen.Tijdens de Masterclass Low & Slow BBQ leer je verschillende kooktechnieken zoals slow cooking, grillen en smoken op houtskool. Onderwerpen als roken, kerntemperatuur en gaarheid, marineren, glacen, aflakken, rub etc. komen aan de orde. Je gaat naar huis met een hoop kennis en inspiratie waarmee jezelf aan de slag kunt (op welke bbq dan ook)!

De kosten voor deze masterclass zijn €59,- incl. BBQ buffet en 4 consumpties.

Schrijf je hier in en laat je verrassen door de geheimen, recepten en tips!

+ There are no comments

Add yours