Ambassadeurs en prijzen


Bij Heyde Hoeve werken we graag samen gepassioneerde vakmensen: van prijswinnende barbecueteams tot ambachtelijke slagers en vleesspecialisten. Deze ambassadeurs kiezen bewust voor ons smaakvolle duroc vlees en laten keer op keer zien wat er mogelijk is met topkwaliteit. Op (inter)nationale barbecuewedstrijden behalen zij indrukwekkende resultaten met onder andere onze procureur, spareribs en buikspek.
Maar ook buiten de competitie schittert ons vlees. Slagers en specialisten waarmee we al jarenlang samenwerken – vaak vanaf het eerste uur – verwerken het Heyde Hoeve vlees dagelijks tot eerlijke, verse producten. Hun vakmanschap en vertrouwen in onze kwaliteit zijn voor ons minstens zo waardevol. Samen delen we dezelfde passie voor smaak, herkomst en ambacht. Daar zijn we trots op.
ONZE AMBASSADEURS
PRIJZENKAST,
VAN VLEESWAREN
TOT BARBECUE
Wij zijn trots op de verschillende professionele BBQ-teams en specialisten die werken met ons vlees. De (inter)nationale prijzen die jaarlijks worden gewonnen door deze teams en vakmensen zijn voor ons een stempel op de kwaliteit van Heyde Hoeve duroc.
International Team of the Year Europe 2022
In onze prijzenkast door Backcorner BBQ Team – Ceriel Schuirink en Hilke Boschker uit Lichtenvoorde.
Europees Kampioen 2020 & 2021
In onze prijzenkast door Southern Dutch BBQ Team, Tom Raes en Dorinne van Geffen.