Ambassadeurs en prijzen

IMG_5286-1
IMG_5286-1

Bij Heyde Hoeve werken we graag samen gepassioneerde vakmensen: van prijswinnende barbecueteams tot ambachtelijke slagers en vleesspecialisten. Deze ambassadeurs kiezen bewust voor ons smaakvolle duroc vlees en laten keer op keer zien wat er mogelijk is met topkwaliteit. Op (inter)nationale barbecuewedstrijden behalen zij indrukwekkende resultaten met onder andere onze procureur, spareribs en buikspek.

Maar ook buiten de competitie schittert ons vlees. Slagers en specialisten waarmee we al jarenlang samenwerken – vaak vanaf het eerste uur – verwerken het Heyde Hoeve vlees dagelijks tot eerlijke, verse producten. Hun vakmanschap en vertrouwen in onze kwaliteit zijn voor ons minstens zo waardevol. Samen delen we dezelfde passie voor smaak, herkomst en ambacht. Daar zijn we trots op.

PRIJZENKAST,
VAN VLEESWAREN
TOT BARBECUE

Wij zijn trots op de verschillende professionele BBQ-teams en specialisten die werken met ons vlees. De (inter)nationale prijzen die jaarlijks worden gewonnen door deze teams en vakmensen zijn voor ons een stempel op de kwaliteit van Heyde Hoeve duroc.

International Team of the Year Europe 2022

In onze prijzenkast door Backcorner BBQ Team – Ceriel Schuirink en Hilke Boschker uit Lichtenvoorde.

Lees meer

Europees Kampioen 2020 & 2021

In onze prijzenkast door Southern Dutch BBQ Team, Tom Raes en Dorinne van Geffen.

Lees meer

Europees Kampioen 2018 & 2019

In onze prijzenkast door Team BBQ+, Mano Zaal uit België.

Lees meer