Heyde hoeve barbecue teams gaan internationaal

HEYDE HOEVE BARBECUE TEAMS GAAN INTERNATIONAAL
Mano Zaal op weg naar extreme BBQ Contest in Tirol met Heyde Hoeve vlees!

Binnenkort vertrekt het team van Mano Zaal wederom naar het noorden van Italië voor een extreme barbecue uitdaging, de Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest!

zult met roggebrood

Lekker voor carnaval een recept met brabants roggebrood

De carnaval staat weer op het punt van uitbarsten, in Brabant natuurlijk maar ook in de rest van het land. Iedereen die carnaval viert heeft zo zijn eigen tradities en vanzelfsprekend ook op het gebied van de eetgewoontes. Het verorberen van meters verse worst is er één van, maar ook het eten van een worstenbroodje op z’n tijd is niet te versmaden.

valentijn recept heyde hoeve

Heerlijk recept voor jouw eigen Valentijn 

Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag, pak een schort en duik de keuken in voor een heerlijke Funny Valentine, een origineel gerecht met luxe Heyde Hoeve Duroc varkensmedaillons.

WINTERBARBECUE Heyde Hoeve BEENHAM

Een perfect idee voor de feestdagen: Gegaarde beenham van uw Heyde Hoeve slager. Het is een ambachtelijk product gemaakt van malse spierdelen uit de achterham van het Heyde Hoeve Duroc varken, het spierstuk en de dikke lende.

Heyde Hoeve recept: Knetterend buikspek

Heyde Hoeve Recept Knetterende Varkensbuik: Dit is een varkensbuik die langzaam wordt geroosterd en wordt bekroond met het meest verbazingwekkende knapperige geknetter van je leven.